Bästa handkrämen

handkram

Vill du hitta den bästa handkrämen mot torr hy finns det några saker du bör hålla utkik efter. Handkräm finns det både bra och dålig. Vi listar de saker du vill ha i krämen du ska köpa, samt de du absolut inte vill ha. De du inte vill ha är följande. Källor överensstämmer inte alltid.Detta leder oftade till förvirring. Den senaste forskningen i ämnet rekommenderar följade. Det finns dermatologer och andra läkare som är i framkant av anti-aging teknologi, men många av dem är fortfarande i den mörka medeltiden. Du kanske inte tror att en fuktkräm har mycket att göra med anti-åldrande, men om den innehåller rätt innehåll, kan det vara nyckeln till mer ungdomlig hud, hela ditt liv. Innehåller den fel saker kommer den inte hjälpa mot något, inte ens torr hud.

Den bästa handkrämen för torr hy innehåller inte vaselin, mineralolja eller paraffin, eftersom dessa ingredienser inte är fuktgivande. De avvärjer fukt. Medan andra ingredienser som keratin protein till exempel lockar till sig fukt och dra in i hudens celler. Hudens föryngringsprocess blir stört av vaselin i stora mängder. Ändå är det den vanligaste ingrediensen i hand och body lotion. Näst vanligaste är mineraljolja, vilket är nästan lika illa. Dessa ingredienser är utvunna från råolja. Resultatet är att de lämner en fet hinna ovanpå huden som inte absorberas. Det du ska kika efter är kreatin. Kreatinet kan dock variera i kvalité. Viss keratin är denaturalized. Det är inte lika bra. Se till att titta noga på etiketterna.

Kreatin har förbättrat hudens fuktighet med över 20% i kliniska undersökningar. Det tog 18 dagar innan det gav resultat. Frivilliga i den ursprungliga undersökningen hade tvättmedel-relaterade dermatit, mer känd som dishpanhänder. Efter bara några veckor, hade tillståndet förbättrats dramatiskt. Det gav även fördelar vad det gäller hudens åldringsprocess. Det normala är att omsättningshastigheten huden har blir långsammare med åldern. Försöken visade en ökning med 160% i huden-cells omsättningshastighet efter tre dagar. Detta indikerar att hudens celler använder proteinet för att göra nya. Bäst resultat gav handkrämer med coenzym Q10. Det har visat sig minska torrhet i solskadad hy med 26% under loppet av 6 veckor. Det finns inga studier om lotion som innehåller både Q10 och funktionell keratin, men jag kan bara föreställa mig att de tillsammans skulle vara ännu mer effektiva än de är separat. Så, nu vet du hur man hittar den bästa hand krämen för torr hud. Du kan berätta för dina vänner eller hålla det som din egen lilla hemlighet. Ingen kommer att kunna gissa din ålder genom att titta på dina händer.

Published
Categorized as Journal